Ark Survival Evolved PS4

EAN: 884095178192
GB Code: PS4G087
Kategorija:

2.499,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Ark Survival Evolved PS4 je igra preživljavanja, smeštena u svetu dinosaura i preistorijskih stvorenja. U ovoj igri, igrači preuzimaju ulogu preživelog koji se probudio na tajanstvenom ostrvu, sa ciljem da preživi u divljini, istražuje okolinu i bori se protiv neprijateljskih stvorenja.

Igrači moraju da se bore protiv neprijateljskih dinosaura i drugih stvorenja kako bi preživeli i sakupljali resurse poput hrane, vode i građevinskog materijala. Takođe, igrači mogu da se bore protiv drugih igrača u PvP modu, što dodaje još veći izazov i uzbuđenje.

Ark Survival Evolved PS4 nudi veliki svet za istraživanje, sa različitim biomima kao što su šume, planine, pustinje i ledene pećine. Igrači takođe mogu da grade svoje baze, razvijaju nove tehnologije i učestvuju u pripitomljavanju dinosaura, što omogućava igračima da razvijaju svoj lik i stvaraju svoju igru.

Grafika u igri je impresivna, sa prelepo dizajniranim stvorenjima i okolinom koja oživljava svet dinosaura. Zvuk takođe doprinosi atmosferi igre, sa realističnim zvukovima okoline i dinosaura.

Kontrole u igri su prilagođene za konzolu, što omogućava igračima lako kretanje i borbu u igri.

Ark Survival Evolved PS4 je zabavna i izazovna igra preživljavanja koja pruža igračima mogućnost da istraže svet dinosaura, bore se protiv neprijatelja i pripitome dinosaure. Veliki svet, impresivna grafika i zvuk, kao i mogućnost izgradnje baze i razvoja lika, čine ovu igru izazovnom i zabavnom za igrače koji traže preživljavanje avanturu.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Preživljavanje (Survival)

Izdavač

Studio Wildcard‬

Preporučeni uzrast

Pegi 16