Worms Rumble Fully Loaded Edition (PS5)

EAN: \
GB Code: PS5G11
Kategorija:

2.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Worms Rumble Fully Loaded Edition je igra za PlayStation 5 koja je deo popularne Worms serije igara. U ovoj igri, igrači preuzimaju kontrolu nad malim crvima koji se bore jedni protiv drugih u frenetičnim borbama. Ovaj nastavak je drugačiji od prethodnih Worms igara jer je akciono usmeren i sadrži elemente „battle royale“ žanra, što znači da igrači igraju u okruženju koje se postepeno sužava dok se igrači ne smanje na jednog pobednika.

Worms Rumble Fully Loaded Edition dolazi sa svim DLC-ovima koji su objavljeni za igru, uključujući nove oružje, kostime i prilagođavanje, što omogućava igračima da prilagode svoje crve u skladu sa svojim željama. Igra takođe podržava cross-play, što znači da igrači na PS5 mogu igrati protiv igrača na drugim platformama kao što su PC i PlayStation 4.

Uz brzo tempiranu igru i različite načine igranja, Worms Rumble Fully Loaded Edition nudi zabavno iskustvo puno akcije i komičnih trenutaka, što će sigurno zadovoljiti fanove serije kao i nove igrače koji žele da se zabave sa prijateljima.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, Platform

Izdavač

Team17

Preporučeni uzrast

Pegi 7