Tour de France 2023 PS5

EAN: 3665962020816
GB Code: PS5G47
Kategorija:

6.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tour de France 2023 je realistična sportska simulacija biciklističke trke koja je dostupna za PlayStation 5 konzolu. Ova igra pruža vam priliku da se oprobate kao profesionalni biciklista i takmičite se na jednoj od najprestižnijih trka u svetu biciklizma – Tour de France.

U igri Tour de France 2023 možete se suočiti sa izazovima i uzbuđenjima trke kroz različite etape. Osetite brzinu i adrenalin dok se provlačite kroz slikovite pejzaže, prelazite preko planinskih vrhova i borite se sa protivnicima u pokušaju da osvojite žutu majicu.

Igra pruža autentično iskustvo biciklističke trke sa realističnim fizikom vožnje i dinamičnim vremenskim uslovima. Pored same trke, možete se fokusirati na taktiku i timsku strategiju kako biste postigli uspeh. Istražite različite opcije za trening, unapredite svoje veštine i prilagodite strategiju prema zahtevima trke.

Grafički dizajn igre je impresivan, prikazujući detaljno izrađene staze, prelepe pejzaže i animacije biciklista. Uz autentične zvukove bicikala i atmosferičnu muziku, igra će vam pružiti realističan doživljaj Tour de France trke.

Tour de France 2023 na PlayStation 5 konzoli je savršena igra za ljubitelje biciklizma i sportskih simulacija. Spremite se da se suočite sa izazovima profesionalne biciklističke trke i pokažete svoje veštine u jednoj od najprestižnijih trka na svetu. Pedalajte ka uspehu u Tour de France 2023!

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Simulacija, Sport, Vožnja

Izdavač

Nacon

Preporučeni uzrast

Pegi 3