The Smurfs Mission Vileaf – Smurftastic Edition (PS4)

EAN: 3760156489063
GB Code: PS4G198
Kategorija:

6.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

The Smurfs Mission Vileaf – Smurftastic Edition (PS4) je avanturistička igra namenjena deci i mladima. U njoj igrači preuzimaju ulogu različitih Štrumpfova i putuju kroz zanimljive nivoe, rešavajući razne zagonetke i izazove. Cilj je sprečiti zlobnog čarobnjaka Gargamela i njegovog mačka Azraela da unište Smurf Village.

Igrači mogu da upravljaju sa pet različitih Štrumpfova, svaki sa svojim posebnim moćima i sposobnostima. Kao što je to uvek slučaj sa Štrumpfovima, oni moraju da rade zajedno kako bi savladali sve prepreke i pobedili Gargamelove planove.

The Smurfs Mission Vileaf – Smurftastic Edition (PS4) nudi mnogo različitih nivoa sa različitim temama, uključujući džunglu, lavirinte i zamke Gargamela. Igrači takođe mogu da koriste različite predmete i poboljšanja kako bi im pomogli da se suoče sa izazovima.

Ova edicija takođe uključuje i bonus sadržaj, uključujući dodatne nivoe i kostime za Štrumpfove. Sve u svemu, The Smurfs: Mission Vileaf – Smurftastic Edition pruža zabavno iskustvo za decu i mlade igrače, sa prepoznatljivim likovima i zanimljivim izazovima.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Dečija

Izdavač

Microids

Preporučeni uzrast

Pegi 7