Need for Speed Hot Pursuit – Remastered PS4

EAN: 5030942124057
GB Code: PS4G137
Kategorija:

3.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Need for Speed Hot Pursuit – Remastered PS4 je brza trkačka igra koja je dostupna na PlayStation 4 konzoli. Ovo je remasterizovana verzija klasične igre Need for Speed: Hot Pursuit, koja je izašla 2010. godine.

Igrači mogu odabrati da igraju kao policajac ili vozač, dok se takmiče u trkama i pokušavaju da izbegnu zakon ili uhvate one koji krše zakon. Igrači mogu da vozaju nekoliko različitih vozila, uključujući i neke od najpopularnijih modela poput Lamborghini Gallardo, Bugatti Veyron i Porsche 911.

Jedan od glavnih elemenata igre je upotreba „boost“ sistema, koji igračima daje dodatni zamah i brzinu tokom trka. Međutim, igrači moraju pažljivo da koriste ovu funkciju, jer previše upotrebe boosta može dovesti do pregrejavanja motora.

Grafika u igri je zapanjujuća, sa prelepim krajolicima i detaljnim automobilima koji su zaista impresivni. Igra takođe sadrži nekoliko različitih režima, uključujući singleplayer i multiplayer načine igranja.

Need for Speed Hot Pursuit – Remastered PS4 je idealna igra za ljubitelje trkačkih igara i brzih automobila. Sa neverovatnom grafikom i uzbudljivom igrom, ova igra će definitivno izazvati adrenalin u svakom igraču.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Vožnja

Izdavač

Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 7