Minecraft Starter Collection (PS4)

EAN: 711719704096
GB Code: 8804
Kategorija:

3.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

„Minecraft Starter Collection“ je igra za Sony PlayStation 4 koju je razvio Mojang Studios. To je popularna avanturistička igra sa elementima sandboxa, u kojoj igrači mogu da stvaraju i istražuju neverovatne svetove.

Igrači počinju sa osnovnim resursima i moraju da se snalaze sami u izgradnji sveta, skupljanju hrane i borbi protiv neprijatelja. Igrači mogu da istražuju različite svetove, od planina do okeana, i da grade svoje domove u različitim bioma, kao što su pustinje, džungle i snežne oblasti.

U „Minecraft Starter Collection“ igrači dobijaju osnovnu igru, kao i nekoliko dodataka, uključujući „Greek Mythology Mash-up Pack“, „Plastic Texture Pack“ i „Skin Pack 1“. Ovi dodaci poboljšavaju vizuelni izgled igre, omogućavajući igračima da prilagode svoj izgled i svet u kojem igraju.

Igra nudi i mogućnost igranja sa drugim igračima preko online modova, gde se igrači mogu udružiti u timove ili se takmičiti jedni protiv drugih. Igrači takođe mogu da preuzmu modove stvorenih od strane zajednice, dodatno poboljšavajući svoje iskustvo igranja.

„Minecraft Starter Collection“ je igra koja inspiriše kreativnost i maštu, pružajući igračima neograničene mogućnosti za istraživanje i kreiranje sopstvenih svetova. Igra je pogodna za igrače svih uzrasta, od dece do odraslih.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Avantura, Dečija

Izdavač

Mojang Studios

Preporučeni uzrast

Pegi 7