Minecraft Starter Collection PS4

EAN: 711719704096
GB Code: 8804
Kategorija:

3.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Minecraft Starter Collection PS4 je igra za Sony PlayStation 4 koju je razvio Mojang Studios. To je popularna avanturistička igra sa elementima sandboxa, u kojoj igrači mogu da stvaraju i istražuju neverovatne svetove.

Igrači počinju sa osnovnim resursima i moraju da se snalaze sami u izgradnji sveta, skupljanju hrane i borbi protiv neprijatelja. Igrači mogu da istražuju različite svetove, od planina do okeana, i da grade svoje domove u različitim bioma, kao što su pustinje, džungle i snežne oblasti.

U Minecraft Starter Collection PS4 igrači dobijaju osnovnu igru, kao i nekoliko dodataka, uključujući „Greek Mythology Mash-up Pack“, „Plastic Texture Pack“ i „Skin Pack 1“. Ovi dodaci poboljšavaju vizuelni izgled igre, omogućavajući igračima da prilagode svoj izgled i svet u kojem igraju.

Igra nudi i mogućnost igranja sa drugim igračima preko online modova, gde se igrači mogu udružiti u timove ili se takmičiti jedni protiv drugih. Igrači takođe mogu da preuzmu modove stvorenih od strane zajednice, dodatno poboljšavajući svoje iskustvo igranja.

Minecraft Starter Collection PS4 je igra koja inspiriše kreativnost i maštu, pružajući igračima neograničene mogućnosti za istraživanje i kreiranje sopstvenih svetova. Igra je pogodna za igrače svih uzrasta, od dece do odraslih.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Avantura, Dečija

Izdavač

Mojang Studios

Preporučeni uzrast

Pegi 7