Marvels Spider-Man Miles Morales PS5

EAN: 711719836025
GB Code: \
Kategorija:

6.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Marvels Spider-Man Miles Morales PS5 je akciona avantura igra razvijena za PlayStation 5 konzolu. Igra je nastavak prethodne igre Marvel’s Spider-Man, ali se fokusira na novog lika – Milesa Moralesa, tinejdžera koji je dobio superherojske moći.

Radnja igre se odvija u zimskom Njujorku, gde Miles pokušava da se uklopi u svoju novu ulogu Spider-Mana, dok istovremeno pokušava da održi mir u gradu i spreči zlikovce da preuzmu kontrolu.

Igra Marvels Spider-Man Miles Morales PS5 pruža igračima mogućnost da upravljaju Milesom u akcionim scenama, koje uključuju korišćenje njegovih supermoći – električnog udara, kamuflaže i drugih sposobnosti. Takođe, igrači će moći da se kreću kroz veliki svet, istražuju grad, otkrivaju tajne i rešavaju zadatke.

Grafički prikaz igre je impresivan, sa velikom pažnjom posvećenom detaljima i animaciji likova. Takođe, igra sadrži i novi soundtrack, koji prati radnju i doprinosi atmosferi igre.

Marvels Spider-Man Miles Morales PS5 je impresivna igra koja nudi sjajnu zabavu za ljubitelje superherojskih igara i ljubitelje lika Spider-Mana.

https://www.youtube.com/watch?v=NTunTURbyUU

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, Avantura, Borilačka

Izdavač

Sony Interactive Entertainment

Preporučeni uzrast

Pegi 16