Hogwarts Legacy (PS4)

EAN: 5051895413418
GB Code: \
Kategorija:

8.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Hogwarts Legacy je izuzetno očaravajuća akciona avantura koja se odvija u čuvenom svetu Hari Poter franšize. Ova igra, koja je dostupna za PlayStation 4, transportuje igrače u Hogwarts školu čarobnjaštva i veštičarenja, pružajući im jedinstvenu priliku da istraže magične tajne i zaplete unutar ovog neverovatnog univerzuma.

Uzimajući ulogu mladog čarobnjaka ili veštice, igrači će biti uvučeni u bogatu priču smeštenu u 19. vek, čime će dobiti potpunu slobodu da istražuju veličanstveni Hogwarts i okolne prostore. Putovanje kroz različite delove sveta, poput misterioznih šuma, tajanstvenih pećina i živopisnih gradova, otkrivaće duboke tajne i izazove koji čekaju da budu razotkriveni.

Tokom igre, igrači će biti suočeni sa različitim izazovima, uključujući učenje magičnih veština, istraživanje tamnih tajni Hogwartsa i suočavanje sa opasnim stvorenjima. Oni će moći da odaberu svoj put i razvijaju svoje veštine čarobnjaštva, kao i da donose odluke koje će uticati na tok priče.

Grafički prikazi Hogwarts Legacy su zaista impresivni, sa detaljno dizajniranim prostorima, bogatim bojama i autentičnim karakterima koji oživljavaju svet magije. Igrači će imati priliku da se upuste u dinamične bitke, koristeći različite čarobne sposobnosti i oružja kako bi se suprotstavili svojim neprijateljima.

Osim toga, igra pruža mogućnost interakcije sa različitim likovima iz Hari Poter sveta, omogućavajući igračima da izgrade prijateljstva, ostvaruju veze i otkriju intrigantne priče koje su duboko ukorenjene u mitologiju serijala.

Hogwarts Legacy na PlayStation 4 pruža nezaboravno iskustvo koje će oduševiti ljubitelje Hari Poter franšize, ali i nove igrače koji su željni avanture, magije i tajni koje se kriju u čarobnom svetu. Sa svojom bogatom pričom, detaljno izrađenim okruženjima i mogućnostima za prilagođavanje likova, ova igra obećava nezaboravan i ispunjen čarobnjakom doživljaj.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Avantura, Logička, Otvoren svet (Open world), Puzzle

Izdavač

Subway World Games, Warner Bros

Preporučeni uzrast

Pegi 16