Slušalice Motospeed H11 Crno Crvene

EAN: 6953460501171
GB Code: HS305
Kategorije: ,

3.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Slušalice Motospeed H11 su gaming slušalice koje se ističu svojim crno-crvenim dizajnom i pružaju bogat zvuk i udobnost za igrače.

Motospeed H11 su crno-crvene gaming slušalice koje su dizajnirane kako bi pružile vrhunsko audio iskustvo za gejmere. Njihov moderan izgled sa crnom osnovnom bojom i upadljivim crvenim akcentima čini ih atraktivnim i stilskim dodatkom za svakog igrača.

Zvuk je ključni faktor u gaming iskustvu, i Motospeed H11 slušalice se brinu o tome. Sa visokokvalitetnim drajverima, ove slušalice omogućavaju jasan i dubok zvuk koji vam pomaže da čujete svaki detalj u igri. To je od suštinskog značaja za takmičarski gejming, gde svaki zvuk može biti odlučujući.

Slušalice su opremljene mikrofonom koji vam omogućava da komunicirate sa svojim saigračima tokom igre. Mikrofon je fleksibilan i može se prilagoditi prema vašim potrebama kako biste se osigurali da vas čuju jasno i razgovarate bez problema.

Što se tiče komfora, Motospeed H11 su opremljene mekim jastučićima za uši i podesivom trakom za glavu. Ovo osigurava da ćete moći da nosite slušalice tokom dužih sesija gejminga bez nelagodnosti.

Ove slušalice dolaze sa standardnim 3,5 mm audio priključkom, što znači da ih možete koristiti sa različitim uređajima, uključujući računare, konzole, pametne telefone i druge uređaje.

U zaključku, Motospeed H11 crno-crvene gaming slušalice nude odlično audio iskustvo, udobnost i moderan dizajn, što ih čini odličnim izborom za sve gejmere koji žele poboljšati svoje gaming iskustvo.

Specifikacija

Proizvođač

MotoSpeed

Model slušalica

H11

Tip slušalica

Standardne slušalice

Audio sistem

Stereo

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

3.5 mm, USB

Gejming

Da

Mikrofon

Da

Pozicija mikrofona

Na slušalici

Redukcija pozadinske buke

Da

Dužina kabla

2.1 m

Prečnik zvučnika

40 mm

Donja granica frekventnog opsega

20 Hz

Gornja granica frekventnog opsega

20000 Hz

Impedansa

32 Ohm

True wireless (TWS)

Ne

Boja

Crna, Crvena

Težina

280 g

Garancija

24 meseci