Slušalice Lenovo H401-1 Crne

EAN: 8600412706150
GB Code: HS231
Kategorije: ,

3.190,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Lenovo H401-1 su crne slušalice koje su posebno dizajnirane za pružanje kvalitetnog zvuka i udobnosti tokom igranja video igara ili slušanja muzike. Evo detaljnog opisa ovih slušalica:

1. Dizajn: Slušalice Lenovo H401-1 imaju moderan i atraktivan dizajn. Crna boja i agresivan izgled čine ih privlačnim za gejmere, ali su takođe prikladne za sve koji cene sofisticiran izgled slušalica.

2. Kvalitet zvuka: Ove slušalice pružaju visokokvalitetan zvuk zahvaljujući stereo zvučnicima. Sposobnost preciznog lociranja zvuka čini ih odličnim izborom za igrače koji žele čuti svaki detalj u igrama.

3. Mikrofon: Lenovo H401-1 dolaze sa fleksibilnim mikrofonom koji omogućava jasne i precizne komunikacije tokom igranja online igara. Mikrofon se može prilagoditi prema potrebi.

4. Kontrole: Slušalice su opremljene praktičnim kontrolama za jačinu zvuka i isključivanje mikrofona, što omogućava korisnicima da lako prilagode zvuk tokom igre ili razgovora.

5. Udobnost: Ove slušalice su opremljene jastučićima na slušalicama i podesivom trakom za glavu, što omogućava udobno nošenje tokom dužeg vremena. Ovaj dizajn takođe pomaže u izolaciji od spoljnih zvukova.

6. Povezivanje: Lenovo H401-1 se povezuju putem standardnog 3,5 mm audio priključka, što ih čini kompatibilnim sa većinom igračkih konzola, računara, laptopova i drugih uređaja.

7. LED osvetljenje: Ove slušalice dolaze sa LED osvetljenjem koje dodatno naglašava njihov agresivan izgled. Osvetljenje se može isključiti po potrebi.

Lenovo H401-1 su odličan izbor za gejmere i sve druge korisnike koji traže slušalice sa visokokvalitetnim zvukom, udobnošću i modernim dizajnom. Omogućavaju vam da potpuno uđete u svet igara ili da uživate u omiljenoj muzici sa jasnim zvukom i udobnošću tokom dugotrajnog korišćenja.

Specifikacija

Proizvođač

Lenovo

Model slušalica

H401-1

Tip slušalica

Standardne slušalice

Audio sistem

Stereo

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

USB

Gejming

Da

Mikrofon

Da

Pozicija mikrofona

Na slušalici

Redukcija pozadinske buke

Da

Dužina kabla

2.2 m

Donja granica frekventnog opsega

20 Hz

Gornja granica frekventnog opsega

20000 Hz

Impedansa

35 Ohm

True wireless (TWS)

Ne

Boja

Crna

Dimenzije

200 x 190 x 100 mm

Težina

400 g

Garancija

24 meseci