Gamepad Sony PS5 DualSense Vulkan Crveni Bežični

EAN: 711719577317
GB Code: JOY132
Kategorija:

9.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gamepad Sony PS5 DualSense Vulkan Crveni Bežični kontroler dizajniran za PlayStation 5 konzolu. Ovaj model dolazi u prelepom plavom tonu koji dodaje šarenilo tvojem gejming iskustvu. Evo nekoliko karakteristika i opisa ovog plavog DualSense kontrolera:

1. Dizajn i Izgled: DualSense kontroler se ističe svojim modernim dizajnom i glatkim linijama, a Vulkan Crvena boja dodaje atraktivnu estetiku koja se izdvaja.

2. Haptic Feedback (Haptički odziv): DualSense kontroler poseduje napredan sistem haptičkog odziva. Ovo omogućava da osetiš različite vibracije i senzacije koje su sinhronizovane sa dešavanjima u igri. Na primer, možeš osetiti razliku između vožnje po suvom i mokrom terenu.

3. Adaptive Triggers (Prilagodljivi okidači): Okidači na DualSense kontroleru su prilagodljivi, što znači da se otpor menja u zavisnosti od situacije u igri. Ovo dodaje dodatnu dubinu iskustvu, na primer, osetićeš veći otpor kada povlačiš okidač kako bi ispalio luk u igri.

4. Ugrađen Mikrofon: Kontroler ima ugrađen mikrofon, što omogućava komunikaciju sa drugim igračima putem glasa bez potrebe za dodatnim slušalicama.

5. Touchpad (Dodirna ploča): Ima osetljivu dodirnu ploču koja omogućava različite načine interakcije u igrama.

6. Ugrađen Zvučnik: DualSense kontroler ima ugrađen zvučnik koji može reproducirati određene zvučne efekte direktno iz kontrolera.

7. Baterija i Punjenje: Kontroler se puni putem USB-C kabla i ima dugotrajnu bateriju, što omogućava duže sesije igranja.

8. Kvalitet Izrade: Sony se potrudio da kontroler bude udoban za duže igranje, sa ergonomskim dizajnom koji se prilagođava tvojim rukama.

9. Light Bar: Light Bar sa prednje strane kontrolera dodaje dodatni estetski element, a takođe može imati i funkcionalne svrhe u igrama.

10. Kombo Tasteri: Klasični tasteri kao što su R1, L1, R2 i L2 su prisutni, omogućavajući ti da uživaš u igri na poznatom rasporedu tastera.

Gamepad Sony PS5 DualSense Vulkan Crveni Bežični kontroler je pažljivo osmišljen kako bi unapredio tvoje iskustvo igranja na PlayStation 5 konzoli, pružajući ti veći nivo uživanja i realizma tokom igranja tvojih omiljenih igara.

Specifikacija

Proizvođač

Sony

Model Gamepad-a

DualSense

Tip Gamepad-a

Gamepad

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Tip povezivanja

Bežično, Žičano

Povezivanje Gamepad-a

Bluetooth v5.1, USB

Tip baterije

Punjiva

Autonomija baterije

Do 10 sati

Senzor pokreta

Da

Dodirna tabla

Da

Vibracija

Da

Broj tastera

12 tastera

Kursor

Četvorosmerni

Analogne palice

Da

Ulaz za slušalice

Da

Indikatori

LED osvetljenje

Držač za mobilni telefon

Ne

Boja

Vulkan Crvena

Dimenzije

160 x 66 x 106 mm

Težina

325 g

Garancija

24 meseci