Gamepad Sony PS5 DualSense Edge

EAN: 711719444190
GB Code: JOY106
Kategorija:

31.990,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gamepad Sony PS5 DualSense Edge je dizajniran posebno za PlayStation 5 konzolu od strane Sony-a, s ciljem poboljšanja iskustva igranja. Osim standardnih dugmadi i džojstika, DualSense Edge nudi nove funkcije koje značajno unapređuju osetljivost i interakciju igrača sa igrom.

Jedna od najvećih novih funkcija je haptički feedback, koji pruža igračima mogućnost da osete različite senzacije i vibracije tokom igre, poput teksture podloge ili efekata okoline. Adaptivni trigeri su takođe ugrađeni u gamepad, što znači da igrači mogu osetiti različite nivoe otpora u zavisnosti od aktivnosti u igri, pružajući realističniji osećaj pri igranju.

DualSense Edge ima ugrađeni mikrofon i zvučnik, što znači da igrači ne moraju kupovati dodatnu opremu kako bi učestvovali u online komunikaciji tokom igranja. Gamepad takođe ima poboljšanu ergonomiju, što smanjuje umor tokom dugih sesija igranja. Ukratko, DualSense Edge je kvalitetan gamepad koji će zasigurno poboljšati vaše iskustvo igranja na PlayStation 5 konzoli.

Pored ovih funkcija, DualSense Edge takođe ima novi dizajn i estetiku, sa modernim izgledom i završetkom. Takođe, gamepad je opremljen sa ugrađenim punjivim baterijama, što olakšava dugotrajnu upotrebu i smanjuje potrebu za konstantnim menjanjem baterija.

DualSense Edge takođe nudi podršku za sve prethodne funkcije PlayStation gamepada, kao što su touchpad, motion controls i share dugme za deljenje sadržaja na društvenim mrežama. Ova podrška omogućava igračima da koriste sve prethodne funkcije, kao i nove funkcije DualSense Edge-a, kako bi dobili potpuno iskustvo igranja.

Uz DualSense Edge, PlayStation 5 igrači dobijaju gamepad koji nudi ne samo bolje performanse, već i poboljšano iskustvo igranja u svakom aspektu. Bez obzira da li ste početnik ili iskusan igrač, DualSense Edge će vam pomoći da uživate u vašim omiljenim igrama na potpuno nov način.

Specifikacija

Proizvođač

Sony

Model Gamepad-a

DualSense

Tip Gamepad-a

Gamepad

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Tip povezivanja

Bežično, Žičano

Povezivanje Gamepad-a

Bluetooth v5.1, USB

Tip baterije

Punjiva

Kapacitet baterije

1050 mAh

Autonomija baterije

Do 10 sati

Senzor pokreta

Da

Konektori/Priključci

Audio ulaz 3.5 mm, USB Type-C

Vibracija

Da

Kursor

Četvorosmerni

Prilagodljiva dugmad

Da

Analogne palice

Da

Ulaz za slušalice

Da

Indikatori

LED osvetljenje, Vibracija

Držač za mobilni telefon

Ne

Boja

Bela

Dimenzije

160 x 66 x 106 mm

Težina

325 g

Garancija

24 meseci