Gamepad PS4 Plus IV Narandžasti Bežični

EAN: 8600356098397
GB Code: JOY120
Kategorija:

3.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gamepad PS4 Plus IV Narandžasti Bežični je uređaj koji se koristi za upravljanje video igrama na različitim platformama. Ovaj kontroler omogućava igračima da imaju precizno i udobno iskustvo igranja. Evo nekoliko ključnih karakteristika:

1. Dizajn i Ergonomija: Bežični kontroler ima ergonomski dizajn koji se prilagođava prirodnom držanju ruku, omogućavajući udobno igranje tokom dužih perioda.

2. Tasteri i Palice: Kontroler ima različite tasteri, uključujući D-pad (strelice), analogne palice i standardne tasteri poput A, B, X, Y (ili ekvivalenti), L1, L2, R1, R2 i drugi.

3. Dodatne Funkcije: Neki bežični kontroleri mogu sadržavati dodatne funkcije kao što su touchpad, motion kontrola, ugrađeni zvučnik, svetlosne trake ili specijalizovani tasteri za određene igre.

4. Povezivanje: Bežični kontroler se povezuje sa uređajem putem Bluetooth veze, što omogućava slobodu kretanja tokom igranja.

5. Baterija i Punjenje: Kontroler ima ugrađenu punjivu bateriju koja se obično puni putem USB kabla. Ovo omogućava dugotrajno igranje pre nego što je potrebno ponovo puniti.

6. Kompatibilnost: Bežični kontroleri su često kompatibilni sa različitim platformama kao što su PC, konzole (npr. PlayStation, Xbox) i neki pametni telefoni.

Gamepad PS4 Plus IV Narandžasti Bežični omogućava igračima da imaju potpunu kontrolu nad igrama, omogućavajući im da se urone u svet igara i pružajući im uživanje i zabavu tokom igranja omiljenih naslova.

Specifikacija

Proizvođač

Joypad

Model Gamepad-a

Plus IV

Tip Gamepad-a

Gamepad

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Tip povezivanja

Bežično, Žičano

Povezivanje Gamepad-a

Bluetooth, USB

Broj tastera

14 tastera

Analogne palice

Da

Držač za mobilni telefon

Ne

Boja

Narandžasta

Garancija

24 meseci