Gamepad PDP Xbox Kinetic Belo Ljubičasti

EAN: 708056068905
GB Code: XBOX11
Kategorija:

5.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gamepad PDP Xbox Kinetic Belo Ljubičasti je kontroler za Xbox konzole koji je posebno dizajniran za podršku Xbox Kinect senzoru. Ovaj gamepad kombinuje stil i funkcionalnost kako bi pružio sveobuhvatno iskustvo igranja.

Gamepad dolazi u kombinaciji bele i ljubičaste boje, stvarajući privlačan vizuelni efekat. Dizajniran je sa udobnošću u vidu, omogućavajući vam da uživate u igri tokom dužeg vremenskog perioda.

Na prednjoj strani gamepada se nalazi D-pad, ABXY tasteri i analogni okidači L1/R1, L2/R2 za brzo i precizno reagovanje. Takođe, gamepad ima i dve analogne palice koje omogućavaju precizno kretanje i kontrolu kamere u igrama.

Gamepad PDP Xbox Kinetic Belo Ljubičasti podržava povezivanje sa Xbox Kinect senzorom, što omogućava interakciju sa igrama putem pokreta tela. Možete se kretati, skakati ili koristiti gestove kako biste kontrolisali igre i uživali u jedinstvenom iskustvu koje Kinect pruža.

Ovaj gamepad je kompatibilan sa različitim verzijama Xbox konzola, uključujući Xbox Series X/S i Xbox One. Takođe, može se koristiti i na PC računarima koji podržavaju Xbox kontrolere.

Gamepad PDP Xbox Kinetic Belo Ljubičasti je pouzdan i funkcionalan kontroler koji pruža udobnost i preciznost tokom igranja. Uz podršku za Xbox Kinect senzor, možete se potpuno uroniti u igru i uživati u jedinstvenom iskustvu igranja koje kombinuje kontrolu pokretima i klasične kontrolne elemente.

Specifikacija

Proizvođač

PDP

Model Gamepad-a

Kinetic

Tip Gamepad-a

Gamepad

Platforma

PC, Xbox, Xbox ONE, Xbox Series S, Xbox Series X

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje Gamepad-a

USB

Senzor pokreta

Ne

Vibracija

Da

Broj tastera

13 tastera

Kursor

Četvorosmerni

Analogne palice

Da

Držač za mobilni telefon

Ne

Boja

Bela, Ljubičasta

Garancija

24 meseci