Gamepad Omega Sandpiper Crno Crvena

EAN: 5907595424035
GB Code: 1975
Kategorija:

2.750,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gamepad Omega Sandpiper Crno Crvena je kontroler za igranje koji pruža vrhunsko iskustvo tokom igranja igara na konzolama ili računarima. Sa svojim kvalitetnim dizajnom i funkcionalnostima, ovaj gamepad je idealan za sve ljubitelje video igara.

Gamepad Omega Sandpiper ima ergonomski oblik koji se udobno uklapa u ruku i omogućava prirodno držanje tokom dužih sesija igranja. Uz to, antiderapantni premaz na površini gamepada obezbeđuje sigurno prianjanje tokom intenzivnih igara.

Na gamepadu se nalaze standardni tasteri raspoređeni na način koji je poznat većini igrača. Tu su D-pad za precizno kretanje, analogni palice za kontrolu likova, kao i tasteri za akciju (A, B, X, Y) i tasteri za rame (L1, L2, R1, R2) za brzo reagovanje i akciju tokom igre.

Omega Sandpiper gamepad takođe ima funkciju vibracije koja vam omogućava da osetite dešavanja u igri kroz dodatni taktilni feedback. Ovo doprinosi uključivanju i dubljem uranjanju u igračko iskustvo.

Gamepad se povezuje sa konzolom ili računarom putem žične veze, pružajući stabilnu vezu i minimalno kašnjenje tokom igranja. Zahvaljujući dugom kablu, imate slobodu kretanja i udobnost tokom igre.

Omega Sandpiper gamepad je kompatibilan sa širokim spektrom igara i platformi, uključujući popularne konzole kao što su PlayStation, Xbox, Nintendo, kao i PC računare.

Gamepad Omega Sandpiper Crno Crvena je pouzdan i udoban kontroler za igranje koji će poboljšati vaše iskustvo igranja igara. Sa svojim kvalitetnim dizajnom, funkcionalnostima i širokom kompatibilnošću, ovaj gamepad je odličan izbor za sve igrače.

Specifikacija

Proizvođač

Omega

Model Gamepad-a

Sandpiper Otg

Tip Gamepad-a

Gamepad

Platforma

Android, PC

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje Gamepad-a

USB

Senzor pokreta

Ne

Vibracija

Da

Broj tastera

12 tastera

Analogne palice

Da

Držač za mobilni telefon

Da

Boja

Crna, Crvena

Težina

342 g

Garancija

24 meseci