Gamepad Gembird PC Thrillershock v2 Crni

EAN: 6906847824677
GB Code: 1907
Kategorija:

850,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gamepad Gembird PC Thrillershock v2 crni kontroler namenjen za upotrebu na računarima. Ovaj gamepad ima modernu ergonomsku konstrukciju koja pruža udobnost i precizno upravljanje tokom igranja.

Thrillershock v2 gamepad ima ugrađene vibracije koje pružaju dodatnu senzacionalnu dimenziju tokom igranja, omogućavajući vam da osetite akciju i atmosferu igre kroz vibracije u rukama.

Kontroler ima standardne dugmiće, uključujući D-pad za navigaciju i akcijska dugmad koja su raspoređena za brzo i intuitivno korišćenje. Takođe, poseduje i analogne palice koje omogućavaju precizno upravljanje u igrama koje zahtevaju fino podešavanje.

Gamepad se povezuje sa računarom putem USB kabla, što omogućava jednostavno i stabilno povezivanje. Kompatibilan je sa različitim operativnim sistemima i podržava širok spektar igara.

Gembird PC Thrillershock v2 gamepad je odličan izbor za ljubitelje video igara koji žele da uživaju u igranju na računaru. Pruža pouzdanost, udobnost i dodatnu senzacionalnost kroz ugrađene vibracije.

Gamepad Gembird PC Thrillershock v2 je crni kontroler namenjen za upotrebu na računarima. Ima ergonomski dizajn, ugrađene vibracije i standardne dugmiće za precizno upravljanje. Povezuje se putem USB kabla i kompatibilan je sa različitim operativnim sistemima. Idealan je za uživanje u igranju video igara na računaru.

Specifikacija

Proizvođač

Gembird

Model Gamepad-a

Thrillershock v2

Tip Gamepad-a

Gamepad

Platforma

PC

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje Gamepad-a

USB

Senzor pokreta

Ne

Dodirna tabla

Ne

Vibracija

Da

Broj tastera

15 tastera

Analogne palice

Da

Ulaz za slušalice

Ne

Držač za mobilni telefon

Ne

Boja

Crna

Dimenzije

150 x 90 x 50 mm

Težina

\

Garancija

24 meseci