Slušalice Razer Barracuda Bežične Crne

EAN: 8886419378860
GB Code: HS489
Kategorija:

25.990,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Razer Barracuda Bežične Crne su visokokvalitetne gejming slušalice koje kombinuju vrhunski zvuk, udobnost i napredne funkcije bežičnog povezivanja.

Bežična povezanost: Slušalice koriste Razer HyperSpeed Wireless tehnologiju koja obezbeđuje stabilnu i brzu bežičnu vezu sa minimalnim kašnjenjem. Takođe podržavaju Bluetooth 5.0, što omogućava povezivanje sa različitim uređajima kao što su telefoni, tableti i računari.

Vrhunski zvuk: Opremljene su Razer TriForce Titanium drajverima od 50 mm koji pružaju čist i detaljan zvuk sa bogatim basovima, jasnim srednjim tonovima i oštrim visokim tonovima. Slušalice su dizajnirane da pruže impresivno zvučno iskustvo kako u igrama, tako i prilikom slušanja muzike ili gledanja filmova.

Aktivno poništavanje buke (ANC): Razer Barracuda bežične slušalice dolaze sa aktivnim poništavanjem buke, koje efikasno blokira spoljne zvukove i omogućava korisnicima da se potpuno posvete svom zvučnom iskustvu bez ometanja.

Udobnost i dizajn: Slušalice imaju lagan i udoban dizajn sa memorijskom penom u jastučićima za uši, što omogućava dugotrajno nošenje bez neprijatnosti. Traka za glavu je takođe obložena i podesiva za dodatnu udobnost.

Mikrofon: Integrisani mikrofon sa funkcijom poništavanja buke omogućava jasnu komunikaciju tokom gejming sesija ili telefonskih poziva. Mikrofon je fleksibilan i može se lako podešavati ili ukloniti prema potrebi.

Baterija: Razer Barracuda bežične slušalice imaju dugotrajnu bateriju koja može da traje do 20 sati sa aktivnim poništavanjem buke ili do 40 sati bez njega, što omogućava dugotrajno korišćenje bez potrebe za čestim punjenjem.

Kontrole i softver: Slušalice imaju intuitivne kontrole na ušima za podešavanje jačine zvuka, promena pesama i upravljanje pozivima. Kroz Razer Synapse softver, korisnici mogu prilagoditi zvučne postavke i druge funkcije slušalica prema svojim preferencijama.

Razer Barracuda Bežične Crne su idealne za gejmere i ljubitelje muzike koji traže kombinaciju vrhunskog zvuka, udobnosti i naprednih funkcija bežičnog povezivanja u jednom uređaju.

Specifikacija

Proizvođač

Razer

Model slušalica

Barracuda

Tip slušalica

Standardne slušalice

Tip povezivanja

Bežično

Povezivanje

Bluetooth 5.2

Gejming

Da

Mikrofon

Da

Pozicija mikrofona

Na slušalici

Redukcija pozadinske buke

Da

Prečnik zvučnika

50 mm

Donja granica frekventnog opsega

20 Hz

Gornja granica frekventnog opsega

20000 Hz

Tip baterije

Punjiva

Autonomija baterije

Do 50 h

Boja

Crna

Težina

300 g

Garancija

24 meseci