Slušalice HyperX Cloud 2 Crno Crvene

EAN: 196188048436
GB Code: 4825
Kategorija:

14.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

HyperX Cloud 2 Crno Crvene su visokokvalitetne gejming slušalice koje se ističu vrhunskim zvukom, udobnošću i izdržljivošću.

Vrhunski zvuk: Opremljene su sa 53 mm drajverima koji pružaju bogat i precizan zvuk. Sa naglaskom na dubokim basovima, jasnim srednjim tonovima i oštrim visokim tonovima, HyperX Cloud 2 omogućavaju korisnicima da čuju svaki detalj u igri, muzici ili filmovima. Slušalice takođe dolaze sa ugrađenim virtuelnim 7.1 surround zvukom, što poboljšava prostorni doživljaj zvuka u igrama.

Udobnost: HyperX Cloud 2 slušalice su poznate po svojoj izuzetnoj udobnosti. Imaju jastučiće za uši od memorijske pene obložene veštačkom kožom, što omogućava dugotrajno nošenje bez neprijatnosti. Podesiva traka za glavu je takođe obložena mekom penom za dodatnu udobnost.

Izdržljivost: Slušalice su izrađene od čvrstog aluminijumskog okvira, što garantuje dugotrajnost i otpornost na svakodnevno habanje. Dizajnirane su da izdrže intenzivno korišćenje, čineći ih pouzdanim izborom za gejmere.

Mikrofon: HyperX Cloud 2 dolaze sa odvojivim mikrofonom koji ima funkciju poništavanja buke. Ovo omogućava jasnu komunikaciju sa saigračima tokom igre, bez ometanja pozadinskih zvukova. Mikrofon je fleksibilan i može se lako podešavati prema potrebama korisnika.

Povezivanje: Slušalice koriste standardni 3.5 mm audio konektor i dolaze sa USB zvučnom karticom za PC, što omogućava korišćenje 7.1 surround zvuka. Kompatibilne su sa širokim spektrom uređaja, uključujući PC, konzole (PlayStation, Xbox), mobilne telefone i druge uređaje sa 3.5 mm priključkom.

Kontrole na kablu: Slušalice imaju integrisane kontrole na kablu za podešavanje jačine zvuka, isključivanje mikrofona i aktiviranje 7.1 surround zvuka, što omogućava brzo i lako upravljanje bez potrebe za pauziranjem igre.

HyperX Cloud 2 Crno Crvene su izuzetno popularne među gejmerima zbog svoje kombinacije visokokvalitetnog zvuka, udobnosti i izdržljivosti. Pružaju vrhunsko gejming iskustvo i savršene su za dugotrajne sesije igranja, kao i za svakodnevno korišćenje.

Specifikacija

Proizvođač

HyperX

Model slušalica

Cloud 2

Tip slušalica

Standardne slušalice

Audio sistem

Virtual Surround 7.1

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

3.5 mm

Gejming

Da

Mikrofon

Da

Pozicija mikrofona

Na slušalici

Redukcija pozadinske buke

Da

Prečnik zvučnika

53 mm

Donja granica frekventnog opsega

10 Hz

Gornja granica frekventnog opsega

25000 Hz

Impedansa

60 Ohm

Boja

Crna, Crvena

Garancija

24 meseci